• October 12, 2023

Creditul de nevoie personale este o forma de finantare, disponibil atat in euro, cat si in lei, ce poate fi utilizat pentru o varietate de scopuri, de la renovari si achizitionarea de bunuri, pana la acoperirea cheltuielilor neprevazute. Pentru a obtine aprobarea pentru acest tip de imprumut, solicitantul trebuie sa indeplineasca anumite criterii de eligibilitate, cum ar fi un istoric de credit pozitiv si o sursa stabila de venit.

De ce sa alegi un credit de nevoi personale?

Flexibilitate totala in utilizarea sumei imprumutate

Un credit de nevoi personale iti ofera posibilitatea de a utiliza intreaga suma pentru cumpararea oricarui produs sau satisfacerea oricarei nevoi, fara restrictii impuse de institutia creditatoare.

Solutie rapida pentru nevoile tale imediate

Atunci cand te confrunti cu o problema financiara urgenta, un credit de nevoi personale reprezinta o solutie rapida si eficienta. Procesul de aprobare este adesea rapid, iar banii pot fi disponibili in contul tau chiar in 24 de ore.

Fara necesitatea de garantii

Deoarece este vorba despre un credit acordat pe o perioada relativ scurta, nu va fi necesar sa furnizezi vreo forma de garantie pentru a obtine imprumutul.

Criterii de acordare a unui credit de nevoi personale

– Cetatenie romana;

– Varsta cuprinsa intre 18 si 75 ani. La sfarsitul perioadei de rambursare, varsta ta implinita nu poate depasi varsta legala de pensionare, in cazul in care esti salariat, sau 75 de ani, in cazul in care esti pensionar;

– Venituri permanente din categoriile acceptate, inclusiv salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, diurne si chirii, pana la venituri obtinute din activitati independente.

Conditii specifice creditului:

– Dobanda stabilita de banca (fixa sau variabila);

– Perioada maxima de rambursare este de 5 ani;

– Sa nu ai restante in momentul solicitarii sau alte debite neachitate la scadenta;

– Sa indeplinesti conditiile de eligibilitate ale Bancii, in procesul de creditare.

Beneficiind de serviciile noastre, te vei bucura de consultanta financiara gratuita pe intreaga durata a colaborarii.

Economie de timp

Expertiza specializata

Acces la oferte personalizate

Consiliere gratuita

Cu ajutorul unui broker de credite, vei avea mai multe sanse sa gasesti solutia financiara potrivita pentru nevoile tale, in timp ce economisesti timp si efort.

Aplica acum