Profesionalism si promptitudine. Cristina Plesca: Expert solutii de finantare

De mare ajutor. Bianca Adumitroaie: Consilier Financiar

“Excepțională ! Punctaj Maxim cu +++
Merită toată stima și recunoștința ! O recomand din suflet și îi mulțumesc pentru tot sprijinul acordat !
Bianca Adumitroaie: Consilier Financiar

“Suntem extrem de recunoscători pentru întreaga asistență și ghidare pe care am primit-o în timpul procesului de achiziționare a apartamentulu!
Mulțumim din suflet Ana Maria Huțanu pentru expertiza ta remarcabilă și pentru că ai făcut tot posibilul pentru a face acest proces cât mai ușor și mai plăcut pentru noi. De asemenea, îți mulțumim pentru tot timpul și efortul pe care l-ai dedicat în procesul nostru de achiziționare a apartamentului! Fie că a fost vorba de convorbiri telefonice sau de comunicarea prin WhatsApp, apreciem enorm disponibilitatea ta constantă și răspunsurile prompte la toate întrebările și nelămuririle noastre. Fără îndrumarea ta, acest proces ar fi fost mult mai complicat și stresant pentru noi.
Suntem extrem de mulțumiți de rezultat și suntem recunoscători că te-am avut ca și consultant.
Mulțumim încă o dată pentru tot efortul și dedicarea ta!. Ana Hutanu: Consilier creditare

Ana Maria a foat foarte dedicata in procesul de creditare – de la prima intalnire si pana la finalul procesului de achizitie aceasta ne-a sprijinit in toti pasii (banca, notar, semnari etc). Prompta, devotata si implicata – aceste 3 adjective o descriu perfect pe Ana Maria. Ana Hutanu: Consilier creditare

Totul a decurs foarte rapid și eficient. Cristina Plesca: Expert solutii de finantare

“O persoană gata să te ajute și să îți răspundă la toate întrebările, te ajută să vezi care este cea mai bună variantă pentru nevoile tale și să iei decizia cea mai bună.
Extrem de mulțumită. O persoană foarte bine pregătită!” Cristina Plesca: Expert solutii de finantare

“Colaborarea cu Ana-Maria m-a ajutat enorm in gasirea unui credit potrivit nevoilor mele. Foarte amabila, profesionista, ma bucur foarte mult ca am luat legatura cu ea la momentul potrivit. 🙂
O recomand cu toata increderea.” Ana Hutanu: Consilier creditare

Toata aprecierea si mii de multumiri pentru tot ajutorul oferit! Madalina Babusanu: Consilier Tranzacţii

Serviciile oferite de FideliaCredit sunt perfecte. FideliaCredit este o echipa profesionista, foarte serioasa, cu mult simt de raspundere, implicata si disponibila oricand sa-ti ofere raspunsuri la orice nelamurire legata de dosar. Aceasta echipa face toata treaba in locul tau, mai bine decat ai face-o tu! Recomand, cu incredere, tuturor,  serviciile oferite de FideliaCredit!  Va multumesc!