• October 13, 2023

Creditul de refinantare reprezinta o modalitate eficienta de a-ti gestiona datoriile anterioare. Prin aceasta optiune, poti obtine conditii financiare mult mai avantajoase, cum ar fi o dobanda mai mica, ceea ce inseamna ca vei plati mai putin pe termen lung. Totodata, in unele situatii, refinantarea iti poate aduce un beneficiu suplimentar, sub forma unei sume de bani disponibile pentru alte cheltuieli sau investitii.

Acest instrument financiar poate fi aplicat la diverse tipuri de imprumuturi, acoperind creditul de nevoi personale, imprumuturile ipotecare si inclusiv cele din programul “Prima Casa.” Deci, indiferent de natura imprumutului anterior, poti explora optiunea de refinantare pentru a-ti imbunatati situatia financiara.

De ce sa alegi un credit de refinantare?

Costuri mai mici

Prin refinantare, poti sa-ti reduci rata lunara si suma totala de rambursat, adica costul total al creditului si/sau perioada de achitare a creditului.

Conversie valutara

Iti poti refinanta creditele in valuta, printr-un credit in lei, scapi de riscul de a-ti creste rata din cauza aprecierii monedei in care ai luat creditul.

Timp

Daca ai mai multe credite la una sau mai multe banci si IFN-uri, le poti consolida intr-unul singur, cu avantajul ca gestionezi mai usor imprumutul si salvezi timp, platind lunar un singur credit, intr-un singur loc.

Imbunatatirea termenilor si conditiilor

Prin refinanțare, poti negocia termeni si conditii mai avantajoase, cum ar fi o perioada de rambursare mai scurta sau mai lunga, in functie de nevoile tale financiare.

Bani in plus

Sunt banci de la care, prin refinantare, poti obtine si bani in plus, pe care ii poti folosi cum ai nevoie. Adica o suma suplimentara de bani, peste suma pe care o mai ai de achitat la creditul, sau creditele, vechi.

Criterii de acordare a unui credit de refinantare

– Cetatenie romana;

– Varsta cuprinsa intre 20 si 75 ani (in functie de banca);

– Venituri pe cartea de munca minimum 3 luni;

– Venituri permanente din categoriile acceptate, inclusiv salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, diurne si chirii, pana la venituri obtinute din activitati independente;

Conditii specifice creditului:

– Dobanda stabilita de banca (fixa sau variabila);

– Copie dupa contractul de credit care se doreste a fi refinantat, precum si a anexelor sale, si un  extras de cont pe ultimele 3 luni din care sa rezulte plata ratelor la zi la creditul refinantat.

Beneficiind de serviciile noastre, te vei bucura de consultanta financiara gratuita pe intreaga durata a colaborarii.

Economie de timp

Expertiza specializata

Acces la oferte personalizate

Consiliere gratuita

Cu ajutorul unui broker de credite, vei avea mai multe sanse sa gasesti solutia financiara potrivita pentru nevoile tale, in timp ce economisesti timp si efort.

Aplica acum