Cea mai rapida cale

catre un Credit!

 • 01
  Iti oferim ajutor in obtinerea creditului potrivit nevoilor tale!

Calculează-ți creditul

Lei
Euro
Am nevoie să împrumut (lei)(€)
49.469
10.000
5.000.000
1.000.000
Durată (luni)
60
360
Avans credit
15%
Dobânda totală
63.095
 lei
12.755
 €
Valoarea totală de rambursat
112.564
 lei
22.755
 €
Rata lunară
312
 lei
63
 €
Aplică acum

Nota: Calculele sunt estimative si se bazeaza pe datele introduse si ofertele aflate pentru credite in RON. Pentru calcule exacte si o solutie personalizata de finantare, completeaza. Exemplu reprezentativ: Pentru un credit de 250.000 RON pe o perioada de 30 ani, suma platita este de 568.861 RON, rata lunara este de 1.580 lei lei, iar DAE este 6.65%.

CONSILIERE FINANCIARA GRATUITA

 • E timpul sa stim si noi!
  Transmite-ne cererea ta si consilierii nostri de credite vor analiza pentru tine variantele de credit care ti se potrivesc. Vor studia situatia ta financiara curenta si viitoare si vei primi solutii de finantare comparative, structurate in functie de ceea ce iti doresti.
 • Noi iti propunem!
  Tu alegi solutia de finantare!
  Structuram produsele de creditare, filtram solutiile si te informam clar si corect despre costuri, dobanzi, tendinte si evolutii. Vei primi raspunsuri si recomandari. Vei primi consultanta juridica, financiara sau imobiliara.
 • Completam impreuna dosarul tau de credit!
  Stii acum de unde, cum si ce credit poti obtine? Vei sti ce documente trebuie completate si cum trebuie intocmite pentru ca de acum esti asistat in permanenta de consilierul tau de credit.
Credit Ipotecar
Finantare stabila pentru un camin sigur. Cu totii constientizam ca parcurgerea drumului catre casa mult dorita este o calatorie lunga si plina de provocari. Casa reprezinta unul dintre cele mai semnificative proiecte pe care le abordam in viata, iar echipa de la FideliaCredit este alaturi de tine pentru a-ti indeplini visul.
Read more
Credit Noua Casa
Locuinta viselor tale, mai aproape ca niciodata. Cu un credit pentru noua casa, visul locuintei tale devine mai aproape ca niciodata, deschizand usi catre un camin perfect pentru tine si familia ta, aducandu-ti mai aproape confortul si siguranta pe care ti le doresti.
Read more
Credit Refinantare
Refinantare rapida- solutie la indemana. Creditul de refinantare iti ofera posibilitatea de a gestiona mai eficient datoriile si de a-ti imbunatati situatia financiara. Poti centraliza toate creditele tale intr-unul singur, cu conditii mai avantajoase.
Read more
Credite de nevoi personale
Proiectele tale devin realitate. Cu un credit de nevoi personale, proiectele tale devin realitate, oferindu-ti resursele financiare necesare pentru a transforma visele in realizari palpabile si a construi un viitor conform asteptarilor tale. Beneficiezi de o rata fixa, eliminand astfel neplacerile asociate unor surprize financiare neasteptate.
Read more

Etapele obtinerii
creditului dorit

 • 01
  Consultanta financiara profesionista
 • 02
  Suport la alegera ofertei bancare potrivite
 • 03
  Adaptam produsele bancare pe nevoia cumparatorului
 • 04
  Asiguram verificarea actelor de proprietate
 • 05
  Oferim solutii situatiilor juridice prezente – Litigii- Mosteniri- Ipoteci- Somatii
 • 06
  Sustinem clientul in momentul evaluarii
 • 07
  Oferim suport din punct de vedere juridic si al procedurilor bancare
 • 08
  Intocmim impreuna dosarul bancar

Alegeti FideliaCredit pentru o experienta de creditare simpla, eficienta si adaptata nevoilor tale individuale. Suntem aici pentru a te ajuta sa atingi obiectivele financiare intr-un mod sigur si transparent. Contactati-ne astazi pentru a incepe procesul de imprumut!

Economisesti timp si eviti stresul bancar

Apelezi la brokerul nostru de credite si scapi de neplacerea statului la coada si de stresul din institutiile financiare. Acest aspect iti ofera un confort considerabil, permitand sa iti organizezi mai eficient programul.

Obtii un credit optim nevoilor tale

Avem acces la o gama variata de produse financiare de pe piata. Prin intermediul experientei acumulate, realizam comparatii intre produse similare si identificam cele mai bune conditii de creditare.

Ajutor in intocmirea dosarului de credit

Cunoastem in detaliu documentatia necesara si te ghidam pentru a evita posibilele obstacole. Astfel, intocmirea dosarului de credit devine mai eficienta si mai putin stresanta si ai asigurarea ca toate documentele necesare sunt in ordine.

Asistenta in intelegerea contractului

Te ajutam sa intelegi toate clauzele si aspectele care pot crea confuzii. Cu experienta sa, brokerul poate furniza explicatii clare si transparente, asigurandu-se ca esti pe deplin constient de conditiile creditului si a responsabilitatilor tale.

Apeland la serviciile unui broker de credite, nu numai ca economisesti timp si stres, dar ai si garantia ca vei obtine cel mai avantajos credit, adaptat nevoilor tale, cu asistenta in fiecare etapa a procesului. Este o alegere inteligenta pentru cei care apreciaza eficienta si expertiza in domeniul financiar.