Viziune, Misiune, Valori

Viziunea noastra este sa punem o caramida in procesul de construire a educatiei financiare a clientilor nostri prin crearea unei experiente memorabile pentru obtinerea unui credit imobiliar!

 

Misiunea noastra este sa sprijinim clientii cu pasiune, rapiditate si eleganta in identificarea unor solutii personalizate pentru nevoile lor financiare, pavand drumul catre visurile lor!

 

Valorile FideliaCredit
Responsabilitatea si Integritatea sunt coloana vertebrala a maturitatii Fidelia Credit fiind fundamentul pe care se cladesc Increderea si Respectul in relatiile interumane.

Ca si “ Ambasadorul creditului tau” ne angajam să oferim un nivel superior de servicii si sprijin clientilor in toate aspectele legate de creditare si finantare, pentru a-si atinge obiectivele fianciare pe termen  lung. Suntem un partener dedicat care se concentreaza pe imbunatatirea vietii clientilor nostri prin intermediul serviciilor financiare responsabile si transparente.

In rolul de ambasador, avem ca focus educarea și consilierea clientilor pentru a-i ajuta sa inteleaga optiunile disponibile, sa ia decizii financiare informate. In acelasi timp,  promovam practici responsabile de creditare si gestionare financiara, construind incredere prin sprijinirea clientilor cu privire la intocmirea dosarului de credit si asigurand suport si consultanta pe intreaga perioada derularii creditului.

 • 2004
  “PASTILA DE CONSULTANTA”
  Fidelia Credit a deschis drumul in domeniul consultantei financiare cu lansarea produsului revolutionar "Pastila de Consultanta".
 • 2006
  “CREDIT + LOCUINTA= FIDELIACASA”
  FideliaCasa a fost prima agentie imobiliara care a luat initiativa de a oferi clientilor o solutie completa pentru obtinerea unei locuinte printr-o colaborare profesionista cu institutiile bancare. Astfel, s-a nascut conceptul "Credit + Locuinta = FideliaCasa" si a devenit prima agentie imobiliara care s-a implicat profesionist in colaborarea cu institutiile bancare.
 • 2008
  “ADN CREDIT”
  Avand la baza experienta dobandita si performantele obtinute, a delimitat activitatea de consultanta pentru acordarea de credite printr-o ramura separata, FideliaCredit. In plus, a lansat produs propriu ADN CREDIT, ca certitudine si dovada a maturitatii atinse in domeniu.
 • 2011
  “FIDELIA CREDIT”
  Departamentul de credit al Fideliei Casa, matur deja si iesit invingator in lupta cu criza financiara, reinventeaza site-ul FideliaCredit, pentru a pune la dispozitia clientilor informatii financiare de incredere si pentru a consolida pozitia in domeniul consultantei financiare.

Excelență în

Intermedierea Creditelor

 • <span> 01. </span> Peste 2,000 Dosare Finalizate
  01. Peste 2,000 Dosare Finalizate
  Cu o experienta vasta in intermedierea creditelor, am finalizat cu succes peste 2,000 de dosare, oferind solutii financiare personalizate clientilor nostri. Ne concentram pe nevoile individuale ale fiecarui client, asigurandu-ne ca obtinem cele mai bune conditii pentru ei.
 • <span> 02. </span> Peste 11 Banci Partenere
  02. Peste 11 Banci Partenere
  Colaboram cu 11 banci de incredere, ceea ce ne permite sa va oferim un spectru larg de optiuni de creditare. Avem relatii solide cu aceste institutii financiare, ceea ce inseamna ca suntem in masura sa va facilitam accesul la cele mai avantajoase oferte de credit disponibile pe piata.
 • <span> 03. </span> Peste 1,500 Clienti Multumiti
  03. Peste 1,500 Clienti Multumiti
  In centrul misiunii noastre se afla satisfactia clientilor. Ne mandrim cu un portofoliu de peste 1,500 de clienti multumiti care au beneficiat de serviciile noastre de creditare. Aceste cifre nu sunt doar statistici; sunt experientele pozitive ale persoanelor pentru care am facut posibile proiecte importante si achizitii semnificative.

Echipa noastra de specialisti iti ofera consultanta personalizata si gratuita, adaptata nevoilor tale personale. Te ghidam pas cu pas pentru a lua cea mai buna decizie financiara.

Partenerii nostri

Fidelia Credit
Ia legătura cu un expert în credite, cu servicii personalizate pentru tine!

  Contacteaza-ne

  • str. Pacurari nr. 156, parter, Iasi, Romania
  • 0733 266 266
  • office@fidelia-credit.ro