Te confrunti cu dificultati din cauza ca...

 • 01
  Suma creditata nu este suficienta pentru nevoile tale?
 • 02
  Ai fost la banca si nu esti eligibil din cauza vechimii?
 • 03
  Veniturile din strainatate/dividende/chirii nu-ti sunt acceptate?
 • 04
  Imobilul pe care l-ai gasit nu ti-l accepta banca?
 • 05
  Evaluarea imobilului a iesit sub asteptari?
 • 06
  Ai primit informatii incomplete/neactualizate?
 • 07
  Nu ai gasit timp pentru obtinerea tuturor informatiilor?
Intelegem cat de greu este sa te chinui cu atatea informatii confuze! Acesta este motivul pentru care in ultimii 22 de ani am ajutat peste 2,000 de clienti, exact ca tine, sa ia cea mai buna decizie de creditare! Cu seninatate si Comision 0%!

Cum te ajutam? Iata cateva aspecte cheie:

 • Analizam situatia si nevoile tale financiare
  Identificam nevoile tale specifice si obiectivele legate de creditare. Obtinem suma cea mai mare pentru tine.
 • Cautam si identificam cel mai bun credit pentru tine
  Examinam diverse optiuni de credite disponibile pe piata. Selectam oferta care se potriveste cel mai bine situatiei tale financiare si cerintelor tale.
 • Gasim solutia financiara care ti potriveste
  Identificam solutii financiare personalizate punandu-ti la dispozitie optiuni adaptate nevoilor tale specifice.
 • Garanții bancare
  Fiecare banca impune conditii distincte pentru acceptarea imobilelor ca garantie, iar noi suntem aici pentru a te sprijini in identificarea celei mai potrivite solutii pentru tine.
 • Strategii pentru evaluarea imobiliara
  Banca cu care colaborezi tu ti-a oferit o evaluare sub pretul pietei? Analizam impreuna motivele acestei evaluari mai reduse si cautam strategii pentru a imbunatati situatia.
 • Monitorizam si sustinem dosarul de credit
  Furnizam asistenta continua pentru a asigura ca dosarul tau de credit are toate informatiile actualizate necesare. Urmarim atent procesul de aprobare la banca.
 • Asistam pana in momentul semnarii contractului
  Te sustinem pe parcursul intregului proces, pana la semnarea contractului de credit. Facem tot posibilul pentru a asigura o tranzitie lina si eficienta pana la achitarea creditului catre vanzator.
 • Ce castigi colaborand cu noi?
  Serviciile de consultanta oferite sunt GRATUITE! Economisesti timp si bani prin alegerea celui mai potrivit produs de credit, adaptat nevoilor tale specifice. Te indrumam sa alegi produsul bancar si banca care ti se potrivesc cel mai bine.

Intelegem cat de importanta este fiecare decizie financiara. Cu serviciile noastre, vei avea un partener de incredere care te va ghida pas cu pas prin procesul de obtinere a creditului potrivit pentru tine. Conteaza pe noi pentru a-ti face experienta cat mai simpla si mai eficienta!

Opinia clientilor nostri

Loredana Handuc

Profesionalism si promptitudine. Cristina Plesca: Expert solutii de finantare

04/30/2024

Avasilcii Stefane-Emanuel

De mare ajutor. Bianca Adumitroaie: Consilier Financiar

04/30/2024

Ionela Sahlean

"Excepțională ! Punctaj Maxim cu +++ Merită toată stima și recunoștința ! O recomand din suflet și îi mulțumesc pentru tot sprijinul acordat ! Bianca Adumitroaie: Consilier Financiar

04/30/2024

Gavril Parfin

"Suntem extrem de recunoscători pentru întreaga asistență și ghidare pe care am primit-o în timpul procesului de achiziționare a apartamentulu! Mulțumim din suflet Ana Maria Huțanu pentru expertiza ta remarcabilă și pentru că ai făcut tot posibilul pentru a face acest proces cât mai ușor și mai plăcut pentru noi. De asemenea, îți mulțumim pentru tot timpul și efortul pe care l-ai dedicat în procesul nostru de achiziționare a apartamentului! Fie că a fost vorba de convorbiri telefonice sau de comunicarea prin WhatsApp, apreciem enorm disponibilitatea ta constantă și răspunsurile prompte la toate întrebările și nelămuririle noastre. Fără îndrumarea ta, acest proces ar fi fost mult mai complicat și stresant pentru noi. Suntem extrem de mulțumiți de rezultat și suntem recunoscători că te-am avut ca și consultant. Mulțumim încă o dată pentru tot efortul și dedicarea ta!. Ana Hutanu: Consilier creditare

04/29/2024

Apostol Vladut-Iulian

Ana Maria a foat foarte dedicata in procesul de creditare - de la prima intalnire si pana la finalul procesului de achizitie aceasta ne-a sprijinit in toti pasii (banca, notar, semnari etc). Prompta, devotata si implicata - aceste 3 adjective o descriu perfect pe Ana Maria. Ana Hutanu: Consilier creditare

04/20/2024

Vranceanu Ciprian Florin

Totul a decurs foarte rapid și eficient. Cristina Plesca: Expert solutii de finantare

04/15/2024

Achitei Karina-Cristina

"O persoană gata să te ajute și să îți răspundă la toate întrebările, te ajută să vezi care este cea mai bună variantă pentru nevoile tale și să iei decizia cea mai bună. Extrem de mulțumită. O persoană foarte bine pregătită!" Cristina Plesca: Expert solutii de finantare

04/14/2024

Nistorica Paula

"Colaborarea cu Ana-Maria m-a ajutat enorm in gasirea unui credit potrivit nevoilor mele. Foarte amabila, profesionista, ma bucur foarte mult ca am luat legatura cu ea la momentul potrivit. 🙂 O recomand cu toata increderea." Ana Hutanu: Consilier creditare

04/10/2024

Toader Simona

Toata aprecierea si mii de multumiri pentru tot ajutorul oferit! Madalina Babusanu: Consilier Tranzacţii

04/08/2024

Taga Luminita

Serviciile oferite de FideliaCredit sunt perfecte. FideliaCredit este o echipa profesionista, foarte serioasa, cu mult simt de raspundere, implicata si disponibila oricand sa-ti ofere raspunsuri la orice nelamurire legata de dosar. Aceasta echipa face toata treaba in locul tau, mai bine decat ai face-o tu! Recomand, cu incredere, tuturor,  serviciile oferite de FideliaCredit!  Va multumesc!

10/05/2023