Expert solutii de finantare

Cristina Plesca

Decizia accesarii unui credit bancar este un pas important in viata, la fel ca si achizitia unei case. Ma bucur ca am oportunitatea de a consilia si ajuta clientii nostri sa ia o decizie atat de importanta pentru viitorul lor.

Dupa 10 ani de activitate in domeniul consultantei financiare, am realizat ca cea mai mare satisfactie profesionala pentru mine este atunci cand eu si compania din care fac parte suntem recomandati cu incredere mai departe.

Consultant Financiar

Ana Maria Hutanu

Orice problema are o rezolvare pe care imi place sa o descopar. Mereu abordez constructiv fiecare provocare si imi doresc sa vad partea plina a paharului, deoarece intotdeauna exista o solutie.

Sunt foarte incantata ca am oportunitatea de a contribui la cele mai importante decizii din viata clientilor nostri. Alaturi de echipa FideliaCasa ma informez si inteleg care sunt toate facilitatile pe care le avem la dispozitie, ca sa putem face alegerile corecte pentru fiecare client care este in cautarea unui imobil.

Consultant Financiar

Bianca Adumitroaei

Accesarea unui credit bancar este o decizie financiara importanta si, adesea, necesara pentru multi oameni. Astfel, sunt foarte fericita ca am posibilitatea de a veni in sprijinul clientilor nostri si de a-i indruma in luarea acestei decizii importante din viata lor. Nici un vis nu trebuie amanat, toate se pot indeplini.

Consilier Tranzacţii

Madalina Babusanu

Cu o experiență solidă în creditare, inclusiv creditare imobiliară, am asistat clienții în obținerea finanțării potrivite pentru diverse nevoi financiare. Prin evaluarea atentă a situației financiare a clienților, am identificat soluții personalizate pentru creditare, acoperind diverse domenii precum achiziții imobiliare, credite de consum. Abilitățile mele în analiză financiară, negociere și cunoașterea detaliată a produselor financiare m-au ajutat să ofer clienților sprijinul necesar pentru a lua decizii financiare informate și avantajoase. Am construit relații de încredere cu clienții, oferindu-le asistență în gestionarea eficientă a finanțelor lor și obținerea celor mai bune condiții de creditare.